Tulevat tapahtumat

Syyskokous su 24.11.2019 klo 17.00 Urbansaunassa, Aleksis Kiven katu 22 - Helsinki

• USA:n ja Kanadan kokemuksia laillisesta kannabiksesta, Kimmo Wilska

• Kokemukset KK2020-kampanjasta, Tapani Karvinen

• Syyskokouksen sääntömääräiset asiat: toimintasuunnitelma, talousarvio, valinnat

• Vapaata yhdessäoloa, sauna

Tervetuloa!

Eduskuntaan mennään! Kiitos kaikille kannatusten kerääjille.

Kansanedustajat, muodostakaa kantanne tutkimusten, tiedon ja jo muista maista saatujen kokemusten perusteella, ei uskomusten ja ennakkoluulojen.

Käytöstä rankaiseminen haittaa yksilöä ja yhteiskuntaa, se on ihmisoikeusrikos.

 

Kannata kansalaisaloitetta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viime vuonna (2018) keräämän kyselyn mukaan 42 prosenttia vastaajista olisi valmis luopumaan kannabiksen rangaistavuudesta. Kasvava joukko päihdealan asiantuntijoita olisi myös valmis luopumaan kannabiksen käytön rangaistavuudesta. Käyttörikosrangaistuksella voi olla arvaamattomia vahingollisia vaikutuksia ihmisen elämänkulkuun ja altistaa syrjäytymiselle.

Kansalaisaloite antaa konkreettisen mallin, jossa Rikoslain huumausainerikoksia koskevia pykäliä muuttamalla voidaan kansallisesti luopua kannabiksen käytön, pienen määrän hallussapidon ja muutaman kasvin omaan käyttöön tapahtuvan kasvatuksen rankaisemisesta. Kansainväliset huumausainesopimukset tai EU-lainsäädäntökään ei vaadi rankaisemaan.

Kannabiskieltolain myötä on tarkoituksenmukaisesti rakennettu hampulle stigmaa, joka aiheuttaa haittaa myös taloudelle, tieteelle ja tutkimukselle, sillä sen myötä on haudattu keskustelu kasvin monipuolisista ominaisuuksista lääkkeenä ja raaka-aineena.

• Kannata kansalaisaloitetta verkossa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360

• Tutustu Kieltolaki kumoon 2020 -kampanjaan, Fb: https://www.facebook.com/Kieltolakikumoon2020

• Kasvua kannabiksesta tietopaketti: http://kk2020.fi

 

Koko Suomen Hamppumarssi 4.5.2019 Turussa

Turun perinteinen Hamppumarssi pidetään nyt yhdeksättätoista kertaa, jälleen kauniissa kevätsäässä toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Kokoonnumme puoliltapäivin Puolalanmäelle ja kuten aiemminkin, jatkot ovat Vartiovuorella iltaan saakka musiikin, ruoan, kauniin sään ja mukavien ihmisten parissa.

Suuntaa-antava aikataulu

12.00 Kokoontuminen alkaa Puolalanmäellä.
12.30 – 13.30 Käärimiskisan esikarsinnat.
13.45 Kulkueen järjestäytyminen ja marssiharjoittelu.
13.45 Leimojen jako päättyy.
14.00 Kulkue lähtee liikkeelle.
— Marssi Turun halki —
15.30 Tervetulopuheet.
16.00 JazzTerapeutit.
17.00 Käärimiskisan finaali.
18.00 Hämyrä
20.00 Tapahtuma päättyy.

Hamppumarssi Turussa la 5.5.2018

Perinteisen hamppumarssin järjestää tänäkin vuonna Turun seudun kannabisyhdistys TuSKY. Marssi järjestetään nyt kahdeksattatoista kertaa, jälleen kauniissa kevätsäässä toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Kokoontuminen puoliltapäivin Turun Puolalanmäellä, ja kuten aiemminkin, jatkot ovat Vartiovuorella iltaan saakka. Perinteisen ohjelman täydennykseksi nyt Suomen parasta stand-up -settiä. Katso ohjelma ja muu info linkistä: