Suomenlinnan piknik su 12.8.2018 klo 14.00

Suomen kannabisyhdistys ry:n perinteinen  Suomenlinnan piknik on sunnuntaina 12.8.2018. Piknik on vapaata yhdessäoloa eväitä nauttien Suomenlinnan merellisessä ympäristössä. Kokoontuminen tapahtuu Suomenlinnan kirkon edustan nurmikolla klo 14, josta menemme rannalle piknikille.

Hamppumarssi Turussa la 5.5.2018

Perinteisen hamppumarssin järjestää tänäkin vuonna Turun seudun kannabisyhdistys TuSKY. Marssi järjestetään nyt kahdeksattatoista kertaa, jälleen kauniissa kevätsäässä toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Kokoontuminen puoliltapäivin Turun Puolalanmäellä, ja kuten aiemminkin, jatkot ovat Vartiovuorella iltaan saakka. Perinteisen ohjelman täydennykseksi nyt Suomen parasta stand-up -settiä. Katso ohjelma ja muu info linkistä: